Deze webshop bevat de producten, en informatie over de producten, welke Beleg van Breda aanbiedt aan haar klanten. Ook onze diensten worden uiteengezet op de webshop. Beleg van Breda behoudt zich het recht om, zonder aankondiging, aanpassingen door te voeren in producten, prijzen en getoonde informatie.

Beleg van Breda besteedt de uiterste zorg aan de actualiteit van de getoonde informatie. Echter kunnen er ondanks uiterste zorgvuldigheid toch onjuistheden/onzorgvuldigheden insluipen. Beleg van Breda kan hiervoor niet aansprakelijk gehouden worden.

Ook kunt u aan de inhoud van onze webshop geen rechter ontlenen. Uiteraard zal Beleg van Breda onjuistheden/onzorgvuldigheden zo spoedig mogelijk corrigeren. Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteurs- en eigendomsrecht

Deze webshop, het ontwerp hiervan, de tekst, logo’s en ander beeldmateriaal vallen onder het auteur- en eigendomsrecht van Beleg van Breda. Het gebruiken van dit materiaal, zonder toestemming van Beleg van Breda is dan ook niet toegestaan.