Hier vindt u onze bestellijsten. De ene lijst bevat ons menu compleet en u kunt dan met vinkjes aangeven welke, en hoeveel van de, broodjes u wilt bestellen. Bij de groepslunches kunt u, per groepslunch, het aantal aangeven en hetzelfde geldt voor de sapjes, soepen en het drinken dat u bij de bestelling wilt ontvangen.

Ook hebben wij een lijst opgesteld waarop u zelf de broodjes kunt schrijven. De lijst kan dan op kantoor rond gaan zodat iedereen zijn/haar broodje(s) kan bestellen. Op deze lijst staat ook de keuze voor de broodsoort, geef dit aan met een kruisje, vinkje of streepje. Op die manier weten wij precies wat we moeten bereiden en voorzien wij elk broodje met een sticker met de juiste naam er op. Zo kan iedereen, Coronaproof, van zijn/haar lunch genieten! Wilt u gewoon losse broodjes bestellen vindt u HIER ons normale menu.

Wilt u gebruik maken van deze lijsten? Klik met de rechtermuisknop om de afbeelding op te slaan zodat u deze zelf kunt afdrukken en invullen. Scan hierna de ingevulde pagina in (of maak er een duidelijke foto van) en mail het ingevulde formulier naar info@belegvanbreda.nl. Wij gaan er dan met plezier mee aan de slag.